Kushtet e Përdorimit

SHËNIM PËR BLERJET ONLINE:
Për të gjithë klientët që blejn Online përmes Facebook-ut ose përmes faqes grafitishoes.com në rast se nuk ju pershtatet numri ose dicka tjetër ndryshimin mund ta bëni vetëm në dyqanet tona në Prishtinë (në afat prej 7 ditë dhe produktet mos të jenë te përdorura si dhe kuponin fiskal ta keni me veti)
Dyqanet tona në Prishtinë gjinden tek: Kurrizi, Pallati i Rinise dhe Albimall.