LSC330

ishin: 30.00 tani: 22.50 me TVSH

KY PRODUKT ËSHTË ME 25% ZBRITJE

MUNDËSI NDRYSHIMI

Të gjitha produktet mund të ndryshohen (numri, ngjyra dhe modeli) në dyqanet tona brenda 7 ditëve.

DËRGESA BRENDA 24-48 ORËVE

Të gjitha dërgesat arrijn brenda 24-48 Orëve gjatë ditëve të punës.

ishin: 30.00 tani: 22.50 me TVSH

SKU: 30650 Categories: , , ,